Rreth

Kush JamGëzohem që po e viziton këtë faqe.

Jam Altini, martuar me Adën, kemi dy çuna Martin dhe Rubin.

Jam Pastor i kishës “ICF Tirana”.

Drejtues kombëtar i “Global Leadership Summit”.

Nxis dhe ndihmoj në fillimin e kishave të reja.

Krijoj mundësi për të rinjtë që të zbulojnë dhe zhvillojnë talentet dhe dhuntitë e tyre.

Altin Kita foto
Altin Kita foto
>