16 Shtator

A E Njeh Fuqinë Që Sjell Autoriteti?

Centurioni Na Mëson Diçka Për Autoritetin. Mateu 8:5–13 

Ai shkoi t’i kërkonte Jezusit ndihmë që Ai të shëronte shërbëtorin e Tij dheeee ai e kuptonte shumë mirë sesi funksiononte autoriteti. Ai tha: “Ndodh në të njëjtën mënyrë siç urdhëroj unë ushtarët e mi të cilët janë nën urdhërat e mia.” Ai e dinte, Jezusi mund ta urdhërojë sëmundjen sepse çdo gjë është nën urdhërat e Tij. Që i bie: Kur liderat kanë autoritet, fjalët e tyrë kanë peshë. Sa peshë kanë fjalët e tua? Kush po të ndjek, kush po të dëgjon ty? Nëse thua që jam lider dhe nuk ke ndjekës, ke dalë për xhiro 🙂 
A ia di vlerën, peshën fjalëve të tua? 

Pasazhin e Shkrimit mund ta lexosh te ky link: https://www.bible.com/bible/7/MAT.8.ALBB


Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Ku e Bazoi Vizionin e Tij Jezusi?

Ku e Bazoi Vizionin e Tij Jezusi?

Si Rritet Niveli i Përkushtimit?

Si Rritet Niveli i Përkushtimit?

Pjetri, Lider i Veçantë?

Pjetri, Lider i Veçantë?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Abonohu me Email

>