5 Dhjetor

Mbaj mend Kush Ishte Ai

"Do t'i kujtoj veprat e Zotit; po, do të kujtoj mrekullitë e tua të kohëve të kaluara." Psalmet 77:11

Perëndia i ka qejf përkujtimoret. Përgjatë historisë Biblike shohim që Ai i shenjon ngjarjet specifike me një monument - ose thirrje për një agjërim vjetor për të përkujtuar një kohë specifike kur Ai tregoi fuqinë e tij të madhe të shpëtimit dhe dashurisë për popullin e Tij. 

Pse është e rëndësishme të mbash mend këto gjëra që kanë ndodhur?

Sepse Perëndia do që ne të mbajmë mend kush Ai është dhe çfarë ka bërë për ne. Ai e di që ne kemi nevojë të përjetojmë një realitet me trupin dhe shpirtin për ta kuptuar plotësisht plotësinë e Tij. 

Këtë Krishtlindje, besimtarët kanë mundësinë të përkujtojnë dhe të festojnë një ngjarje vërtet unike: "Zoti u bë mish dhe erdhi në botë për të na treguar si të kthehemi tek Ai." 

Hap Praktik: Shkruaj një letër inkurajuese për dikë që është duke shërbyer dhe që nuk do ta kalojë Krishtlindjen në shtëpi (Ushtarak, Doktor, Infermier etj...)


Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Abonohu me Email

>