2 Nëntor

Ti mund të Shpëtohesh, Pavarësisht Nga Ajo Që Ke Bërë!

Madje drejtësia e Perëndisë nëpërmjet besimit në Jezu Krishtin për të gjithë e mbi të gjithë ata që besojnë, sepse nuk ka dallim.” Romakëve 3:22

Për shkak të asaj që Jezusi bëri në kryq, gjithçka që mund të kesh bërë gabim është falur tashmë. Perëndia të fal, plotësisht, direkt, në mënyrë të vazhdueshme dhe falas.

Edhe nëse nuk do të kishte Qiell - por sigurisht që ka Qiell - do të ishte me vlerë t'i besosh Jezusit thjesht për të patur një ndërgjejgje të pastër. Shumë njerëz me të cilët ndoshta ti mund të kesh folur kanë keqardhje të fshehta dhe mbartin turp në fshehtësi. Ti mund të jesh plotësisht i falur!

Më pëlqen shumë ajo pjesa e fundit. Nuk ka rëndësi kush je. Nuk ka rëndësi çfarë ke bërë, me kë e ke bërë, për sa gjatë e ke bërë apo ku e ke bërë - ti mund të shpëtohesh. Mund të jesh i falur. Gjithçka është e falur kur ti i beson Jezu Krishtit.


Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Abonohu me Email

>