A ka ndonjë festë tjetër që festohet një muaj e ca? Ardhja e Jezusit, si dhurate ...

​Read More

Nga atmosfera e krijuar në Tiranë duket sikur të gjithë po e festojnë Krishtlindjen. Është për ...

​Read More

A të duket e habitshme sesi lindja e një foshnje më shumë se 2000 ...

​Read More

Jemi te java e fundit e Grimca Shprese që kanë lidhje me serine Zgjedhjet ...

​Read More

Uroj që Grimcat e kësaj jave kanë kujtesë e bukur e dashurisë së Perëndisë. ...

​Read More

Për ta ilustruar dashurinë pa kushte Jezusi tregoi 3 histori por përshkrimi më i ...

​Read More

Sot jemi në ditën dy, si të zgjedhim për të marrë dhe dhënë dashurinë ...

​Read More

Kjo javë do të jetë me Grimca Shprese që kanë lidhje me zgjedhjen tonë ...

​Read More

Kjo është pjesa e fundit për këtë javë, si të zgjedhësh të jetosh me ...

​Read More

Le të shikojmë disa gjëra shkurt, çfarë të jep entuziazmi. 1. Entuziazmi më jep energji. ...

​Read More